Facebooks nya dejting funktion

Så fungerar Facebooks nya dejting funktion

Möjligheterna att dejta på nätet har blivit fler och fler de senaste åren, via båda hemsidor och specialdesignade appar. Nu ger sig den sociala mediejätten Facebook in i leken – och så här kommer det fungera.
FACEBOOK+APP

Så fungerar det:

Enligt techsajten Techcrunch kommer dejtingsajten att fungera så här:
1. Du skapar en profil med ditt förnamn. Din profil kommer inte synas för vänner eller andra som inte är anslutna till dejting funktionen, och det kommer inte dyka upp i ditt nyhetsflöde.
2. Du letar efter evenemang i din stad samt grupper som matchar dina intressen. Du kan välja en av dessa, alltså "låsa upp den", och sedan se andra användare av chattfunktionen som har "låst upp" samma sak.
3. Du kan titta på andras profiler där du ser några av deras bilder och lite personlig information om dem. Du kommer främst se människor med samma intressen och gemensamma vänner, samt några som matchar annan personlig information Facebook samlat in om dig.
4. Om ni båda är intresserade av varandra så kommer ni sedan kunna skriva till varandra i en enskild mejlbox ägnad bara åt detta ändamål. Du kan inte skicka någonting annat än meddelanden av säkerhetsskäl.

0 kommentarer: